Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) οργανώνουν Διεθνές Σεμινάριο Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης στην "Ακτινοπροστασία και ασφαλή χρήση των πηγών ακτινοβολίας".

Το Σεμινάριο, διάρκειας 21 εβδομάδων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις της ΕΕΑΕ και των συνεργαζόμενων φορέων, από 8 Οκτωβρίου έως 21 Δεκεμβρίου 2018 και από 12 Ιανουαρίου έως 22 Μαρτίου 2019. Γλώσσα του Σεμιναρίου είναι η Αγγλική.

Για την υλοποίηση του Σεμιναρίου συνεργάζονται ακόμη:

.  το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

.  το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

.  το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και

.  το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Το Σεμινάριο θα παρακολουθήσουν 22 επιστήμονες με βασική εκπαίδευση στα πεδία των Φυσικών, Βιολογικών και Τεχνολογικών Επιστημών από ευρωπαϊκές χώρες (Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γεωργία, Εσθονία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καζακστάν, Κιργκιτζιστάν, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, ΠΓΔΜ, Ουγγαρία, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τατζικιστάν, Τουρκία, Τουρκμενιστάν, Τσεχία και Ελλάδα). Οι συμμετέχοντες θα προταθούν για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου από τις χώρες προέλευσής τους και θα επιλεγούν από το ΔΟΑΕ.

Δύο από τις θέσεις αυτές θα καλυφθούν από Έλληνες επιστήμονες που επιθυμούν να ασχοληθούν με θέματα ακτινοπροστασίας στις εφαρμογές των ιοντιζουσών ακτινοβολιών και διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα:

  1. Ηλικία έως 35 ετών
  2. Πτυχίο Α.Ε.Ι. Θετικών Επιστημών
  3. Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  4. Δύο συστατικές επιστολές

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στην ΕΕΑΕ τη σχετική αίτηση ως τις 31 Ιουλίου 2018.

 

Συνημμένα αρχεία

Download this file (aitisi_PGEC2018.doc)Αίτηση - 41 kB
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd