Η ΕΕΑΕ συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο Φεστιβάλ Επιστήμης και Τεχνολογίας και σας προσκαλεί σε μια συζήτηση για τις ακτινοβολίες την Παρασκευή 31 Μαρτίου.

#asf2017

Athens Science Festival 2017:
Ομιλία-συζήτηση για τις ακτινοβολίες

Image is not available
Image is not available

Η ΕΕΑΕ δημοσιεύει συγκεντρωτικά στοιχεία για τις επιτόπιες μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από σταθμούς κεραιών, που πραγματοποιήθηκαν το 2016, καθώς και τον απολογισμό ενός έτους λειτουργίας του Εθνικού Παρατηρητηρίου Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων.

Image is not available

Με σκοπό την εκτίμηση της συλλογικής δόσης του πληθυσμού από τις ιατρικές εφαρμογές των ακτινοβολιών, είναι απαραίτητη η καταγραφή της ετήσιας συχνότητας των ιατρικών εξετάσεων-θεραπειών που πραγματοποιούνται με ακτινοβολίες, καθώς και ο υπολογισμός της μέσης ενεργού δόσης για κάθε τύπο εξέτασης.
Η ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων είναι δυνατή μέσω του διαδικτυακού τόπου της ΕΕΑΕ.

Image is not available

Γνώρισε την ΕΕΑΕ

Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) είναι η αρμόδια αρχή για τον έλεγχο, τη ρύθμιση και την εποπτεία του τομέα πυρηνικής ενέργειας, πυρηνικής τεχνολογίας, ραδιολογικής, πυρηνικής ασφάλειας και ακτινοπροστασίας.Είναι τεχνολογικός φορέας, έχει χαρακτήρα Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) και απολαμβάνει πλήρους διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας. Υπάγεται στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και εποπτεύεται από αυτόν.

Η ΕΕΑΕ συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival, που διoργανώνεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις   [ ... ]

Κατηγορία: ΑνακοινώσειςΠερισσότερα

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (IAEA) διοργανώνει τεχνική συνάντηση με θέμα "Developing Strategies for Safe Analysis of Paintings and Paint Materials".

Κατηγορία: Σεμινάρια άλλων φορέωνΠερισσότερα

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) διοργανώνει εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα "Regional Workshop on Sampling Procedures for Water and Sediment Sample" στο πλαίσιο του Προγράμματος Τεχ  [ ... ]

Κατηγορία: Περιφερειακά Προγράμματα ΙΑΕΑ ...Περισσότερα

Στο πλαίσιο ημερίδας με θέμα “Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία: Μύθοι και πραγματικότητα. Η αθόρυβη αλήθεια για την Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία” που διοργάνωσε  [ ... ]

Κατηγορία: Ομιλίες – ΠαρουσιάσειςΠερισσότερα
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd