Παρουσίαση του νέου θεσμικού πλαισίου για την ακτινοπροστασία στις ιατρικές εκθέσεις, Θεσσαλονίκη, 11 Οκτωβρίου 2019

Η ΕΕΑΕ θα παρουσιάσει στις 11 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη το νέο θεσμικό πλαίσιο για την ακτινοπροστασία στις ιατρικές εκθέσεις. 

Συνεχίζοντας τον κύκλο ενημερωτικών παρουσιάσεων που ξεκίνησε μετά την αλλαγή του κανονιστικού πλαισίου για την ακτινοπροστασία, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 η ΕΕΑΕ θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την ακτινοπροστασία στις ιατρικές εκθέσεις σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 13.00 έως τις 16.00, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα. Για δηλώσεις εγγραφής παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα στη διεύθυνση: https://forms.gle/ALhydHwxshtrX2KZ6 

Σχετικές παρουσιάσεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί:

  • σε ημερίδα στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Ιατρικής Φυσικής του Νοσοκομείου στις 18 Απριλίου 2019. 
  • σε εκπαιδευτική συνάντηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν, που πραγματοποιήθηκε από τη Μονάδα Ακτινοφυσικής (ΜΑΦ) του Β&#39 Εργαστηρίου Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στις 30 Σεπτεμβρίου 2019. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *