Στη σελίδα αυτή ανακοινώνονται οι δράσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των Περιφερειακών Προγραμμάτων του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) και υλοποιούνται ως μέρος της παροχής Τεχνικής Βοήθειας (Technical Cooperation) προς τα κράτη μέλη, καθώς και τρέχουσες ερευνητικές δράσεις της ΙΑΕΑ.

Για συμμετοχή σε δράσεις στο πλαίσιο των Περιφερειακών Προγραμμάτων η συνήθης διαδικασία για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων περιλαμβάνει την υποβολή σχετικής αίτησης μέσω του συστήματος InTouch εντός συγκεκριμένης προθεσμίας. Απαραίτητη είναι επίσης η πρότερη επικοινωνία με τον εκπρόσωπο (Chief Technical Counterpart) στο συγκεκριμένο πρόγραμμα τεχνικής βοήθειας. Οι υποψηφιότητες συμμετοχής (nominations) εγκρίνονται από την ΕΕΑΕ.

Δείτε τον κατάλογο των εκπροσώπων στα τρέχοντα περιφερειακά προγράμματα ΙΑΕΑ.

Δείτε την ανακοίνωση για τα Ερευνητικά προγράμματα (Coordinated Research Activities) επί των ειρηνικών εφαρμογών της ατομικής ενέργειας.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) διοργανώνει το 2o διενθές συνέδριο "Climate Change and the role of Nuclear Power: Atoms4NetZero", το διάστημα 9 έως 13 Οκτωβρίου 2023 στη Βιέννη.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) διοργανώνει περιφερειακό σεμινάριο για την Αιτιολόγηση και Βελτιστοποίηση στην Αξονική Τομογραφία από τις 3 έως τις 7 Απριλίου 2023 στη Ριέκα της Κροατίας.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (IAEA) σε συνεργασία με το Argonne National Laboratory διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα θέμα "Comprehensive Clinical Audits in Diagnostic Radiology under the Quality Assurance Audit for Diagnostic Radiology Improvement and Learning (QUAADRIL) Tool" από 24 έως 28 Απριλίου 2023, στο Χιούστον των ΗΠΑ.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) ανακοινώνει τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης από το EANM/ESMIT στο πλαίσιο του Προγράμματος Τεχνικής Βοήθειας RER/6/041 "Enhancing and Harmonizing Nuclear Medicine and Diagnostic Imaging Capabilities" το 2023.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (IAEA) διοργανώνει τεχνική συνάντηση με θέμα "Radiation Protection of Paediatric and Pregnant Patients" από 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2023, στη Βιέννη της Αυστρίας.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) διοργανώνει περιφερειακό σεμινάριο για την απεικονιστικά καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας με τίτλο "Ιmage Guided Radiotherapy for Cervical Cancer: A Focus on Brachytherapy" από τις 27 έως τις 31 Μαρτίου 2023 στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) διοργανώνει περιφερειακό σεμινάριο για την ενημέρωση και την επικοινωνία με το κοινό με θέμα "Standards, Mechanisms and Challenges for Regulatory Bodies for Nuclear Safety and Security" από 24 έως 26 Οκτωβρίου 2022 στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) διοργανώνει το W4NSEC Online Course 2022, το διάστημα 21 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2022.

Our website is protected by DMC Firewall!