Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) οργανώνουν Διεθνές Σεμινάριο Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης στην "Ακτινοπροστασία και ασφαλή χρήση των πηγών ακτινοβολίας".

Το σεμινάριο, διάρκειας 21 εβδομάδων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις της ΕΕΑΕ και των συνεργαζόμενων φορέων, από 3 Οκτωβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2022 και από 9 Ιανουαρίου έως 24 Μαρτίου 2023. Γλώσσα του σεμιναρίου είναι η αγγλική.

Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν επιστήμονες με βασική εκπαίδευση στα πεδία των Φυσικών, Βιολογικών και Τεχνολογικών Επιστημών από χώρες της Ευρώπης και της Κεντρικής Ασίας. Οι συμμετέχοντες θα προταθούν για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου από τις χώρες προέλευσής τους και θα επιλεγούν από το ΔΟΑΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως τις 31 Μαΐου 2022 μέσω της πλατφόρμας του ΔΟΑΕ: https://intouchplus.iaea.org. Στο συνημμένο έντυπο του ΔΟΑΕ παρέχονται πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, καθώς και τον τρόπο υποβολής της αίτησης μέσω της πλατφόρμας.

Πληροφορίες: ΕΕΑΕ – Τμήμα Εκπαίδευσης, κα Άννα Ντάλλες, τηλ. 210 6506702, email: anna.dalles@eeae.gr 

 

Συνημμένα αρχεία

Ενημερωτικό έντυπο165 kB
DMC Firewall is a Joomla Security extension!