Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) διοργανώνει περιφερειακό σεμινάριο για την απεικονιστικά καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας με τίτλο "Ιmage Guided Radiotherapy for Cervical Cancer: A Focus on Brachytherapy" από τις 27 έως τις 31 Μαρτίου 2023 στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Τεχνικής Βοήθειας RER6040, “Enhancing Radiotherapy Delivery Through Improved Use of Advanced Dosimetry and Radiotherapy Techniques”.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στη διαχείριση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, με ιδιαίτερη έμφαση στην απεικονιστική βραχυθεραπεία.

Επαγγελματική έκθεση σε ακτινοβολία: Αυτή η δραστηριότητα μπορεί να περιλαμβάνει επαγγελματική έκθεση σε ακτινοβολία. Ως εκ τούτου, τα άτομα που θα συμμετάσχουν, απαιτείται να συμπληρώσουν και να αποστείλλουν το συνημμένο έντυπο Ιστορικού Επαγγελματικής Έκθεσης (OEH). 

Η υποβολή προτεινόμενου συμμετέχοντα θα πρέπει να γίνει από την αρμόδια αρχή έως τις 27 Ιανουαρίου 2023 μέσω της πλατφόρμας Intouch+. Εφόσον αυτό δεν είναι δυνατό, οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατεβάσουν τη φόρμα υποψηφιότητας από την ιστοσελίδα του IAEA. Οι συμπληρωμένες αιτήσεις θα πρέπει να εγκριθούν από την αρμόδια εθνική αρχή και να σταλούν στο επίσημο email του IAEA, Official.Mail@iaea.org, και στις κυρίες Ms Mayumi Yamamoto M.Yamamoto@iaea.org και Ms Aida Karabegovic A.Karabegovic@iaea.org.

 Συνημμένα θα βρείτε το σχετικό ενημερωτικό έντυπο, τη φόρμα υποψηφιότητας καθώς και το έντυπο Ιστορικού Επαγγελματικής Έκθεσης.

Our website is protected by DMC Firewall!