Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Theranostics including Quality of Practice" από τις 31 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου 2023 στο Χιούστον, Τέξας των ΗΠΑ., στο πλαίσιο του Προγράμματος Τεχνικής Συνεργασίας INT6063, “Improving Quality of Radiotherapy, Nuclear Medicine and Radiology Services Through the Implementation of Quality Management Programs”.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε ενοποιημένες προσεγγίσεις στη διαγνωστική και θεραπευτική πυρηνική ιατρική για τη βελτίωση της ποιότητας των πρακτικών. Τα συνημμένα έντυπα παρέχουν περαιτέρω λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών και διοικητικών πτυχών του μαθήματος. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει σύμφωνα με τις διαδικασίες του ΙΑΕΑ. Τα κράτη μέλη ενθαρρύνονται έντονα να ορίσουν γυναίκες υποψηφίους ως συμμετέχουσες.

Η υποβολή προτεινόμενου συμμετέχοντα θα πρέπει να γίνει από την αρμόδια αρχή έως τις 27 Απριλίου 2023 μέσω της πλατφόρμας Intouch+. Εφόσον αυτό δεν είναι δυνατό, οι υποψήφιοι θα πρέπει στείλουν τις υπογεγραμμένες φόρμες υποψηφιότητας στο επίσημο email του IAEA, Official.Mail@iaea.org, Ms Mayumi Yamamoto M.Yamamoto@iaea.org και Ms Aida Karabegovic A.Karabegovic@iaea.org.

Συνημμένα θα βρείτε το σχετικό ενημερωτικό έντυπο και τη φόρμα υποψηφιότητας.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd