Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) διοργανώνει συνέδριο με θέμα "First International Conference on Nuclear Law: The Global Debate" από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2022 στη Βιέννη.

Το συνέδριο απευθύνεται σε φοιτητές και νέους επαγγελματίες οι οποίοι καλούνται να συμμετάσχουν σε διαγωνισμού δοκιμίου με θέμα: Πυρηνικό Δίκαιο: Σήμερα και Αύριο. Προθεσμία υποβολής δοκιμίου: 1 Οκτωβρίου 2021.


Οι μαθητές και οι νέοι επαγγελματίες έως 35 ετών καλούνται να υποβάλουν καινοτόμα και πρωτότυπα δοκίμια με θέμα «Πυρηνικό Δίκαιο: Σήμερα και Αύριο». Ο διαγωνισμός δοκιμίων στοχεύει στην προώθηση της δημιουργικής σκέψης και ευρύτερης ευαισθητοποίησης για τους τέσσερις κλάδους του διεθνούς και εθνικού πυρηνικού δικαίου - ασφάλεια, ασφάλεια, εγγυήσεις και αστική ευθύνη για πυρηνικές ζημιές - καθώς και την αλληλεπίδραση του πυρηνικού δικαίου με άλλους τομείς του εθνικού και διεθνούς δικαίου.

Οι φιναλίστ στο διαγωνισμό δοκιμίων θα κληθούν να ταξιδέψουν στη Βιέννη της Αυστρίας για να συμμετάσχουν και να παρουσιάσουν τα δοκίμια τους στο Συνέδριο. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην προκήρυξη του διαγωνισμού δοκιμίων.

Θα εξεταστεί η συμβολή των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό δοκιμίου σε άλλα τμήματα του προγράμματος του Συνεδρίου.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Οι οργανισμοί που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια παράλληλη εκδήλωση στο περιθώριο του Συνεδρίου μπορούν να στείλουν το αίτημά τους στην Επιστημονική Γραμματεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ICNL-2022@iaea.org) παρέχοντας τις ακόλουθες πληροφορίες: Τίτλος, Περιγραφή, εκτιμώμενος αριθμός συμμετέχοντες, προτιμώμενη ημερομηνία και ώρα (π.χ. κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, διάλειμμα για καφέ ή μετά την τελευταία απογευματινή συνεδρία) και αν μπορεί να προσαρμοστεί σε εικονική/υβριδική μορφή. Οι παράλληλες εκδηλώσεις δεν πρέπει να έχουν εμπορικό χαρακτήρα και πρέπει να σχετίζονται με τις δραστηριότητες του IAEA, να είναι συμβατές με τους στόχους, τις λειτουργίες, τους στόχους και τους σκοπούς του, τόσο στο περιεχόμενο όσο και στην παρουσίαση. Οι εκδηλώσεις θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του Συνεδρίου και προαιρετικά επίσης στον ιστότοπο του Συνεδρίου και σε άλλες πηγές πληροφοριών που προωθούν την εκδήλωση.

Λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς χώρου, τα αιτήματα θα εξετάζονται με σειρά προτεραιότητας. Για την έγκαιρη προετοιμασία, τα αιτήματα πρέπει να λαμβάνονται μέσω email (ICNL-2022@iaea.org) πριν από τις 15 Νοεμβρίου 2021.

Αφού εξεταστούν όλα τα αιτήματα, οι διοργανωτές θα λάβουν περαιτέρω πληροφορίες υλικοτεχνικής υποστήριξης.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διοργανωτές παράλληλων εκδηλώσεων πρέπει να εγγραφούν στο συνέδριο μέσω του InTouch+ όπως περιγράφεται στον ιστότοπο του συνεδρίου: https://www.iaea.org/events/icnl-2022.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!