Τεχνική συνάντηση με θεμα “Assessing and Quantifying Prognosticated and Speculative Uranium Resources”

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) διοργανώνει τεχνική συνάντηση με θέμα “Assessing and Quantifying Prognosticated and Speculative Uranium Resources” από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) διοργανώνει τεχνική συνάντηση με θέμα “Assessing and Quantifying Prognosticated and Speculative Uranium Resources” από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανασκόπηση και αξιολόγηση νέων δεδομένων και τεχνικών για τη συστηματική αξιολόγηση και ποσοτικοποίηση πόρων ουρανίου με τυποποιημένο τρόπο για σκοπούς αναφοράς. Αυτό είναι ειδικά για το Κόκκινο Βιβλίο, μια έκδοση που εξετάζει τους πόρους, την παραγωγή και τη ζήτηση ουρανίου σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, και η οποία προετοιμάζεται ανά διετία και από κοινού από τον Οργανισμό Πυρηνικής Ενέργειας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στον ΙΑΕΑ μέσω της πλατφόρμας InTouch+ (https://intouchplus.iaea.org), διαμέσου της αρμόδιας εθνικής αρχής (Υπουργείο Εξωτερικών, Μόνιμη Αποστολή στον ΔΟΑΕ ή Εθνική Αρχή Ατομικής Ενέργειας) το αργότερο έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Δείτε εδώ το σχετικό ενημερωτικό έντυπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *